Despre noi

Solutii inteligente si inovatoare pentru bloc operator

Prin linia sa de produse inteligente, Kral Medical revolutioneaza astazi procesele de lucru din sala de operatie si zonele clinice asociate, fiind un sprijin real al spitalelor in furnizarea unei ingrijiri eficiente si sigure pentru pacienti. Gama de produse include mese de operatie flexibile si modulare, mobilier special pentru bloc operator, precum si tehnologii inovatoare de iluminare pentru sala de operatie si sisteme modulare de distributie a gazelor medicale si a circuitelor electrice in sala de operatie. Sistemele video pot fi cu usurinta in infrastructura existenta a spitalului, oferind o calitate excelenta a imaginii pentru instruire, documentare si interactiune in sala de operatie.

Sisteme, mese si accesorii pentru sala de operatie

Mesele de operatie alaturi de produsele conexe, sunt proiectate pentru a indeplini toate nevoile personalului medical, in conditii de maxima siguranta pentru pacient, asigurand un flux de lucru optim in sala de operatie.

Lampi de operatie si examinare

Prin inovatiile precum tehnologia cu LED-uri puternice, matricele de lentile multiple si managementul adaptiv al luminii, lampile chirurgicale si de examinare permit personalului medical sa lucreze in conditii optime, in orice moment.

despre kral medical

Revolutionam procesele de lucru din spitale

Trumpf Medical este considerat lider mondial inovator in tehnologia medicala. Printre realizarile cele mai importante se numara instalarea primelor sisteme suspendate de distributie a gazelor medicale in 1978, dezvoltarea sistemului patentat de sisteme de cuple pentru masa de operatie in 1997, producerea primelor lampi chirurgicale din lume cu tehnologie LED in 2005 si lansarea pe piata a primului sistem modular suspendat pentru distributia gazelor medicale si a circuitelor electrice in anul 2010.